Roger ændrer navn til Corpay One.
Læs mere
March 1, 2021

Roger ændrer navn til Corpay One.

By Rasmus H. Lindersgaard

Historien om Rogers oprindelse er ikke ligefrem unik. To mennesker opdager et problem. De stifter en virksomhed, der løser det.

Men selvom det ikke er unikt, så var det sådan Roger begyndte. I begyndelsen af 2021 kunne vi fortælle, at Roger er blevet opkøbt af FLEETCOR, en global virksomhed, der er ledende inden for betalingsløsninger til erhvervslivet.

I dag lancerer vi endnu en banebrydende nyhed. Roger ændrer navn til Corpay One.

Hvorfor Corpay One? Det er her, vores oprindelseshistorie kommer ind i billedet.

Kort fortalt drev vi en virksomhed, hvor vi stod over for de samme bogføringsproblemer, som alle virksomhedsejere står over for. Først blev vi frustrerede. Så blev vi kreative. Så stiftede vi Roger, og vi har løst tilsvarende problemer for mindre virksomheder lige siden.

Som en del af et større virksomhed kan vi nu tilbyde en endnu bedre udgave af det produkt, som vores kunder allerede elsker. FLEETCOR leverer allerede betalingsløsninger til mere end 800.000 SMV’ere, og nu bliver de motoren i Corpay One.

Corpay One fortsætter med at tilbyde vores betalingsløsning, der bruges af SMV’ere verden over. Vi vil desuden udnytte de ekstra ressourcer og muskelstyrke, der eksisterer i et stort selskab, så vi kan yde en endnu bedre service til vores kunder.

Betalinger er vores spidskompetence. Den daglige administration er kernen i alle virksomheder. Med Corpay One behøver du kun ET (ONE) værktøj til at gøre manuelle betalinger til fortid.

Under brandet Corpay One - og sammen med vores nye kollegaer fra FLEETCOR - står vi stærkere end nogensinde, når det kommer til at gøre fakturabetaling og bogføring lettere for SMV’ere i Danmark og verden over.

Din virksomheds økonomiske hjerte

Din finansafdeling er ikke bare nogle, der knuser tal og betaler fakturaer. De er det bankende hjertet, der driver vækst for mange SMV’ere.

Det er klart, at profit er afgørende. Men hvis du ikke har styr på, hvad din virksomhed bruger pengene på, så er det mindst lige så stor en udfordring, som manglende indtjening.

Det er netop dét, Corpay One hjælper dig med.

Alle dine leverandørudgifter betales automatisk og inden for de rammer, du opstiller. Med vores to-vejs-regnskabssystem bliver bogføringsdata desuden automatisk synkroniseret til platforme som e-conomic og Billy. Derudover behøver du aldrig bekymre dig om at holde styr på kvitteringer og fakturaer eller kæmpe med at få en udgift godkendt.

Betalinger er vores styrke

Corpay One varetager først og fremmest din virksomheds betalinger.

Vi sørger for at gøre de kedelige, tidskrævende opgaver, som små virksomheder slås med, simple.

Corpay One betyder mere af det samme. Du vil fortsat have adgang til den betalingsløsning, som du stiftede kendskab med dengang vi hed Roger. Vi ændrer ikke på funktionaliteten af vores platform. Men vi udbygger til gengæld med nye funktioner, tilføjer nye betalingsmuligheder og gør det lettere at føre det daglige regnskab.

Én samlet løsning

Betalinger. Bogføring. Leverandørstyring. Håndtering af personaleudgifter. Scanning af bilag. Kommunikation. Identificering af økonomisk svindel.

Det hele foregår i Corpay One.

Det betyder, at du ikke behøver at ringe til din bogholder sidst på måneden, og du slipper for at aflevere en stak kvitteringer i regnskabsafdelingen, når årsopgørelsen skal i hus.

Det betyder, at du ikke skal varetage betaling af fakturaer manuelt eller bruge tid på omstændelige bankoverførsler.

Du slipper for at bekymre dig om dobbeltbetalinger og rykkergebyrer for overskredne betalingsfrister.

Vi er her for dig, én løsning der klarer det hele.

Vi glæder os til fortsat at assistere din virksomhed hos Corpay One. Under overgangen til Corpay One opdaterer vi vores platform og de ressourcer, som gør platformen effektiv og brugervenlig for dig. Det indebærer blandt andet et funktionelt hjælpecenter med et udvidet support-team, der sidder klar til at hjælpe dig med individuel rådgivning.

Fortsæt med at læse

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.