Roger ændrer navn til Corpay One.
Læs mere
Zapier

Integrer Zapier med Corpay One

Om Zapier

Zapier giver deres brugere mulighed for at forbinde og automatisere mere end 1.500 apps - uden en eneste kodelinje. Byg intuitive workflows - eller Zaps - og forbind apps som Google Sheets, Salesforce og Slack med hinanden.

Om integrationen

Manuelt tastearbejde æder revisorer og virksomhedsejeres tid. Lav Zaps til at autoudfylde dine regneark, når udgifter bliver bogført i Corpay One. Men du kan også sende vigtig kundedata direkte fra Corpay One til Salesforce, Pipedrive eller et andet CRM ved hjælp af Zapier. 


Corpay One er allerede det bedste værktøj til at automatisere dine finansielle arbejdsgange - uden en eneste kodelinje. Nu kan du forbinde Corpay One til andre vigtige værktøjer i din teknologiske værktøjskasse.


Fordele ved at integrere Corpay One med Zapier

Opdatér

Brug for at sende emails til leverandører eller tilføje data til et bilag? Den klarer Corpay One og Zapier-integrationen.

Korrekt data - altid

Når du automatiserer med Corpay One og Zapier, så reducerer du risikoen for manuelle tastefejl markant.

Automatisér

Corpay One eliminerer meget manuelt arbejde i alle dine økonomiske processer, lige fra bilagshåndtering til godkendelsesprocesser. Uden at du behøver løfte en finger.

Rogers mest relevante funktioner for Zapier

Google Sheets

Så snart en transaktion er blevet håndteret af Corpay One, kan du sende informationen videre til et regneark i Google Sheets.

Excel

I det øjeblik et bilag er blevet tilføjet til Corpay One eller en betaling er blevet opdateret, kan du sende informationen videre til Excel.

CRM

Corpay One eliminerer meget manuelt arbejde i alle dine økonomiske processer, lige fra bilagshåndtering til godkendelsesprocesser. Uden at du behøver løfte en finger.

E-mail

Vil du sende en opfølgende e-mail? Med Corpay One og Zapier kan du automatisk sende mails, når en regning er blevet betalt eller afvist.

Slack

Brug for at dele viden om udgifter eller en opdatering på en leverandør? Brug Zapier-integrationen til at sende beskeden via Slack.

Og meget mere...

Med Corpay One og Zapier er mulighederne uendelige. Du kan synkronisere din Corpay One-data med alle systemer i dit teknologiske økosystem.

Original Coffee firedoblede antallet af caféer - uden at ansætte flere i økonomiafdelingen

“Vi flere caféer i dag, men vi arbejder stadig på samme måde i vores bogholderi, som da vi havde én. Udover at spare os tid og penge, så har Corpay One gjort os i stand til at vækste virksomheden og samtidig bevare det økonomiske overblik.”
Læs hele casen
Right Black Arrow Icon
Chief finance officer image
Martin Hjarsbæk
Chief Financial Officer
Original Coffee
Testemonial card image

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.