Roger ændrer navn til Corpay One.
Læs mere
Nav Smart API

Integrer Nav Smart API med Corpay One

Om Nav Smart API

Dynamics Nav er en ERP-løsning fra Microsoft. Produktet er en del af Microsoft Dynamics-familen. Virksomheder bruger det til at håndtere deres finanser, produktion, customer relationship management, supply chain, analytics og e-handel. 

Med SMARTapi kan du integrere din online Business Central / Nav fra Inventio.IT med andre programmer. Sådan undgår du besværlige integrationsprojekter og går den direkte vej til en effektiv dataudveksling mellem dit ERP og dine eksterne software-systemer.

Om integrationen

Når Corpay One integrerer med NAV, bliver hele din regnskabsløsning mere intelligent. Corpay One giver dig automatisk bogføring, og synkroniserer din data, så din virksomheds regnskab altid  er korrekt og opdateret. Derudover kan du importere data fra Nav til Corpay One, så vigtig information som kategorier og afdelinger er tilgængeligt i Corpay One. 

Når du bruger Corpay One og NAV sammen, eliminerer du manuelt arbejde, så du kan arbejde mere effektivt, mens du også tilfører sikkerhed og compliance. Brug Corpay One til at betale dine leverandører, automatisér godkendelse af udgifter og håndtere komplekse regnskabspraksisser automatisk med Workflows.Fordele ved at integrere Corpay One med Nav Smart API

To-vejs-synkronisering

Corpay One synkroniserer med NAV. For eksempel brugerdefineret data som kategorier, afdelinger og projekter. Vi synkroniserer også alle de betalinger, bilag og data, du har i Corpay One, med dit ERP.

Automatisk bogføring

Desto mere du bruger Corpay One, desto smartere bliver løsningen. Corpay One genkender straks bilag fra den samme leverandør, og konterer automatisk bilaget for dig.

Automatisér alt

Med Corpay One kan du eliminere alt det manuelle arbejde i din udgifts- og fakturahåndtering. Sådan kommer du et skridt nærmere automatisk bogføring.

Rogers mest relevante funktioner for Nav Smart API

Vedhæftninger

Corpay One scanner og synkroniserer hele bilaget til NAV, så du og dine rådgivere let kan få et overblik over dine udgifter.

Brugerdefinerede lister

Corpay One gør dig i stand til at lave brugerdefinerede lister, som enten baserer sig på data i NAV eller i Corpay One. Sådan kan du skræddersy dine interne bogføringspraksis.

Udgiftshåndtering

Med Corpay One kan du eliminere alt det manuelle arbejde i din udgifts- og fakturahåndtering. Sådan kommer du et skridt nærmere automatisk bogføring.

Forebyggelse af bedrageri

Corpay One sætter en stopper for dobbeltbetalinger, og dermed reducerer du risikoen for bedrageri. Hvert eneste bilag i Corpay One har et indbygget revisorspor. Derudover kan du sætte forskellige udgiftsgrænser for hver enkel medarbejder.

Bilagsmatch

Upload dit bankkontoudtog til Corpay One, og så matcher vi det med de bilag, du har på platformen. Mangler der er et bilag, kan du bede dine medarbejdere om at uploade det.

Leverandørstyring

Rediger leverandørprofiler, definer dine betalingsmetoder og få en rapport på udgifter til hver enkelt leverandør. Du kan endda bygge Workflows, der gør dig opmærksom på, hvis udgifterne til en leverandør afviger fra måned til måned.

Original Coffee firedoblede antallet af caféer - uden at ansætte flere i økonomiafdelingen

“Vi flere caféer i dag, men vi arbejder stadig på samme måde i vores bogholderi, som da vi havde én. Udover at spare os tid og penge, så har Corpay One gjort os i stand til at vækste virksomheden og samtidig bevare det økonomiske overblik.”
Læs hele casen
Right Black Arrow Icon
Chief finance officer image
Martin Hjarsbæk
Chief Financial Officer
Original Coffee
Testemonial card image

Automatisér dit bogholderi med Corpay One.

Begynd din gratis prøveperiode nu.